Rouwwerk


Ga met de muis over de foto’s. In een aantal gevallen zijn dan detailopnamen te zien.

 

Rouwwerk

Bloemen voor op de laatste rustplaats

 

De afgelopen jaren heb ik ervaren dat bloemen ons kunnen helpen uiting te geven aan onze gevoelens waar woorden ons tekort schieten door verdriet en gemis.

Een treurige gebeurtenis waarbij je het (rouw)bloemwerk maar één keer kunt maken, dus moet het perfect zijn. Ik maak daarbij gebruik van natuurlijke materialen en probeer zoveel mogelijk te werken met bloemen van het seizoen.

Regelmatig maak ik ook grafwerken voor speciale dagen zoals: sterfdag, verjaardag, trouwdag, vader- of moederdag, kerstdagen en Allerzielen.
Wanneer je regelmatig bloemen naar je dierbare wilt brengen op het graf, in de urnenmuur of bij de gedenksteen dan kan ik daarvoor op de gewenste tijdstippen een bloemwerk maken.

Door diverse omstandigheden kan het lastig zijn voor je om de bloemen zelf naar de laatste rustplaats van jouw dierbare te brengen. Wat de reden ook moge zijn, ik wil  je daar graag bij van dienst zijn. De bloemen worden in dat geval door mij bezorgd op de begraafplaats. Tevens zal ik er dan voor zorgdragen dat onkruid en blad verwijderd worden en dat de aarde wordt losgeharkt, zodat de rustplaats er verzorgd bij ligt.

De diverse mogelijkheden overleg ik graag met je. Desgewenst bezoek ik je vrijblijvend op afspraak aan huis.

Mocht je belangstelling hebben of wil je nadere informatie ga dan naar de pagina “Contact“.

Onderstaand heb ik een aantal van mijn rouw-/grafcreaties gebundeld.

Terug